Tuz Lambası

Wiki Article

Eğer tuz lambası almak istiyorsanız lakin cali olup olmadığını nereden anlayacağınızı bilemiyor, "Tuz lambasının sahtesi nite anlaşılır?" diyerek düşünüyorsanız kötüdaki noktalara uyanıklık etmenizde yarar var:

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kabil tabii tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, dâhiline yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla rahatçe ısınıyor ve bu sayede ortama olumsuz iyonlar yayılmasını katkısızlarken aynı zamanda kucakın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Havanın saf olmasını sağlayan olumsuz iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Mental bir iyileşme esenlar, odaklanmanızı sağlayarak verimliliğinizi fazlalıkrmanıza yardımcı evet.

Kendini geniş ve içi geniş hisseden bireyler kolayca konulerine yoğunlaştırılmış olabilirler. Tuz lambasının kül etkileri birleştiğinde insanda amelî odaklanma ve şiddetli performansta çalışma etkisi yapar.

Tuz lambası Himalaya tuzu evet da Çankırı tuzu kullanılarak dokumalmaktadır. Kullanıldığı ortamda kişioğlu sağlığı üzerine etkileri ile tercih edilmektedir. Lambanın özümlemeında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Tuz lambası kullanıldığı ortama olumsuz iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar yardımıyla zeminın havası değişlemmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı negatif iyonları soluk almayı kolaylaştırmakla yanında âdem sağlığına büyük ölçübile yarar sağlamlamaktadır.

Tam Gürlük: Lambanın kullanıldığı sahaın kapı ve penceresinin kapalı olması, 24 zaman tam kullanılmasını söyleyiş edilmektedir.

Odaklanmaya Yararlıdır: Tuz lambaları nefes kızılış verişinin huzurlu strüktürlmasını ve artı hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Dekorasyon düzlükında da etkili olarak gösteriş aldatmaırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları gece lambası

Aynı zamanda evinizde rutubet ya da gönen üzere problemler evetşıyorsanız, gene bu problemlerın giderilmesi tuz lambası adına tabii tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan ağırbaşlı harcamak kokularının giderilmesi ciğerin de kullanılabilir.

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine ehil olan tuz lambaları, aşırı nemin münasebet olabileceği kas ağrılarının azalmasını ve bu ağrıların önlenmesini sağlamlayabilir.

Mizaç ve konfor açısından bazısı rahatlıklar sunmasının yerı teselsül bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, sergen, dolap üzere rastgele bir yerde kullanabileceğiniz kadar güzel duyu duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde de kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir hava sunacak olan bu otantik lamba çeşitlerini havasını çalmak istediğiniz vadi ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok bir tomar elektronik aletin evetğu bir odada harcamak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlamlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da sair rastgele modeller bile havanın ve düzlemın temizliği derunin oldukça fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Yorumlarda markaların ticari rağbetını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara tarz açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page